kerja~~~

KERJA??
besh ke keje? bagi aku keje ni beshla kot... law takdek keje bosanla plak..
tapi law owg kat tempat keje tu cam lahabau..na wt cane..
ase na benti keje je.
ni pasal aku...
pas graduated aku dapat keje kat company tu.
gerbang perdana sdn bhd.. cmpany owner dye dato' yahya abd jalil.
ceh, bunyi cm gah je.
mmg gah pown.. aku dapat jawatan receptionist cum admin assistant.
akak aku la yg rekemenkan... nasebla aku dpt keje. kalau tak,mati trcekik aku dibuatnye! bosan!!
huh! mule2 aku dok kaunter reception selame 2 mggu.
pastu aku masuk dalam wt admin plak..
haih, admin takdek kejela sgt. just wt petrol, p.o, n bill tlfon je.
gile rilek keje aku.. besh...tapi ta bley on9 sgt.
bos asek dok blakang aku je. nympahla!
law tak nak aku on9 bgla keje..
da keje ko merayau je, da tntula aku takdek keje gk..adehh,,,
aku tak tawu na cakap cane..
da sbln aku kje kat sini. oke je law wt admin..
tapi yg tak oke nye bile aku jadik receptionist..
aku tawula aku ni kasa.. da tu na wt cane..
aku da cube wt selembut mngkin tem angkt kol tu.
ko tetap tak puas hati...waaa..
tak seme smpurne..
mggu ni saje da 4x ak kne panggil nga bos..
blablabla..
cam buduh!
mcm ko pandai sgt wt keje..
aku takdek mood da ni.,
ko tggu je la bos!
siapla ko!!!!!!!!
huuuuu~~~
end

2 peluk cium ::

Anonymous said...

ape la ko ni dik..tenyit la mata kat boos ko tu 1 kali...sure ta jadi marah da..
try la budek bos ko amny..ne tawu..tawin ngan anak dato..wawawawawa...btw,wish u epy dlm apa jua keadaan ^_^...
sayonara~~

~amny~ said...

haha... ta mao kot.. :)
aku tak lakula abg... :P

Post a Comment