25 Random Facts About Me Myself and I!

Aku dapat tag dari cik blurr. Tak pernah nak buat entry yang orang tag lagi. hehe. kira first timela ni. Thanks ye. Okey, jom start.


  • http://www.emocutez.comnama aku amny rauhah. panggil saja amny.
  • hobi aku suka online sampai tak ingat. http://www.emocutez.com
  • umur aku dah tentulah 22 tahun. tapi tak cukup umur lagi tau. 3 december nanti baru cukup umur. http://www.emocutez.com
  • aku anak ke enam dari 8 orang adik beradik. http://www.emocutez.com tapi selalu orang ingat aku anak bongsu. kenapa eh?
  • aku tak suka kucing. http://www.emocutez.com  banyak bulu..nanti jatuh sakit.
  • aku ada lelah. tak buleh sejuk sangat dan penat sangat. nanti kena guna inhaler. huaa.. http://www.emocutez.com
  • suka kawan dengan lelaki sahaja. kawan perempuan tak ramai. hehe http://www.emocutez.com
  • ada seorang boyfriend yang bergelar seorang askar. tapi tu dulu... http://www.emocutez.com
  • suka jalan-jalan sorang sorang. ( tak suka kacau orang ) http://www.emocutez.com
  • suka sangat sangat makan mcd! yihaa.. http://www.emocutez.com
  • selalu sendirian. huuu http://www.emocutez.com
  • amek diploma sains kesetiausahaan kat politeknik sultan idris shah. http://www.emocutez.com
  • masih menganggur dan tak dapat kerja lagi.. http://www.emocutez.com
  • teringin nak jadi polis! tapi mak tak bagi.. http://www.emocutez.com
  • banyak cakap sampai orang lain bosan nak dengar. http://www.emocutez.com
  • dah banyak pengalaman kerja sebab aku ni sehari dua dah berhenti kerja. tak suka,kan..http://www.emocutez.com
  • bulan 4 ni konvokesyen dan dapat diploma! yihaa..http://www.emocutez.com
  • suka gila kaler putih http://www.emocutez.com
  • suka update blog dan blogwalking! http://www.emocutez.com
  • suka tanam pokok http://www.emocutez.com pastu happy gila bila tengok pokok tu dah besar. hihihi
  • selalu ditimpa masalah yang tak sepatutnya berlaku! http://www.emocutez.com
  • selalu kena kacau dengan laki gila seks. http://www.emocutez.compadanla pun. suka jalan sorang-sorang kan.
  • outspoken sangat kot.. http://www.emocutez.com
  • sayang gila kat mak ngan abah.. http://www.emocutez.com
     ha..dah cukup 25 kan kan?  sekarang aku nak tag :

15 peluk cium ::

DiriKu said...

mana cukup 25 ni...-.-

~Amny Rauhah~ said...

kejapla lia..tengah update..haha.ada jugak orang baca..

DiriKu said...

hahahah..memang betul apa semua yang kau cakap tu...kuikuikuikui!!lagilagi tang ditimpa masalah tu...memang terbaik!!!hahahhaha!!! :D

*tak pasalpasal aku kena tag...nyway..thankx!!!! :D

~bobby~ said...

thx for tagging..hahahaha
amny,bila kita nk detim2??

~Amny Rauhah~ said...

liya : haha..kau je memahami aku kan kan?

bobby : yeah..most welcome! wah..ang liyana dah takdak baru nak carik aku ajak dating naa..

DiriKu said...

hahahha...yola tu..weih..camne nak letak link kat shoutbox tu..macam kau buat [link]

~Amny Rauhah~ said...

hehe.. mana aku tau weh..dah dia jadi sndiri.. aku taip je. pastu dia jadi [link]

DiriKu said...

ye ke??aku buat tak jadi pun..jadi panjang berjela ada laa..-.-

~Amny Rauhah~ said...

haha.. aku pun tak tau.. nanti aku searching ye.. :D

nazrul ashraff said...

haha..i pn ad wt,.tp mleret2 mngarut...haha

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/01/25-fakta-tentang-saya.html

~Amny Rauhah~ said...

haha.. i da tgk u punye blog nazrul!

cikblurr said...

hmm..thankz sahut cabaran tu...aik ada cita2 nak jadi polis jugak erk..sama la..mak x bagi..hehehhe...

~Amny Rauhah~ said...

haha.thanks cik blur. mak tak bagi. ekot cakap mak.

DiriKu said...

rohaaa!!!aku tag kau!!

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/01/contest-money-guess.html

~Amny Rauhah~ said...

hohoo..okie3..thanks.. :D

Post a Comment